Ш офьор на автобус от Чикаго, САЩ търси начин да

...
Ш офьор на автобус от Чикаго, САЩ търси начин да
Коментари Харесай

Мъж скача в езеро всеки ден, за да се избави от стреса от пандемията

Ш офьор на рейс от Чикаго, Съединени американски щати търси метод да се освободи от напрежението по време на пандемията и в събота за 365-ти следващ ден скочи в езерото Мичиган, заяви Асошиейтед прес.

Дан О'Конър почнал да се гмурка в езерото при пристанище Монтроуз в Линкълн парк в Чикаго предходната година, с цел да се освободи от напрежението.

"Беше по време на пандемията, на митингите, в изборната година. Това беше мястото, на което можех да дойда и да се изолирам от целия този звук и да съм изцяло самичък със себе си на езерото и да открия тези дзен-моменти ", сподели мъжът, който е татко на три деца.

"Some moments of zen. " Dan O’Conor, a Chicago bus driver looking for a way to relieve stress during the virus pandemic, has jumped into Lake Michigan for a 365th straight day. Winter was tough.
— The Associated Press (@AP)
Продължил да скача в езерото и през есента, преди да настъпи сложният зимен интервал, когато трябвало да пробие задоволително огромна дупка в замръзналото езеро, с цел да може да скача в нея.

Спомня си по какъв начин след един сходен зимен скок се прибрал вкъщи и открил, че има към 20 рани от охлузване и порязване по тялото си.

"Хората започнаха да ме питат по какъв начин това ми оказва помощ и по какъв начин могат да ме поддържат. И като споделям хора, имам поради и непознати, с които разговарях онлайн. Когато започнах да обявявам видеозаписи в Туитър и Инстаграм бях поощрен, тъй като хората разясниха:

"Това ми усъвършенства настроението, толкоз е хубаво да видя това ", показа той.

В събота гмуркането беше особено, тъй като тогава бе кулминационната точка на заниманието му за цяла година.

"Исках да ознаменувам желанието си да се гмурна за 365-и път ", сподели О'Конър.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР