Сградата на е блокирана след съобщения за двама ранени полицаи.

...
Сградата на е блокирана след съобщения за двама ранени полицаи.
Коментари Харесай

Нападение в САЩ: Стрелба в Капитолия, има ранени полицаи

Сградата на е блокирана след известия за двама ранени служители на реда. По първична информация те са били атакувани от транспортно средство, чийто водач след това е задържан, заяви полицията, представена от Агенция Франс Прес.
" Заподозрян е задържан. И двамата служители на реда са ранени. Тримата са превозени в болница ", заяви американското полицейско ръководство на Капитолия в Twitter, представено от БГНЕС.
 Евакуират Капитолия поради недоверчив пакет Евакуират Капитолия поради недоверчив пакет
Американската полиция изтегля постройката на Камарата на представителите във Вашингтон поради недоверчив пакет, съобщи Българска национална телевизия. " На лицат...
Линейки бяха изпратени до комплекса, а видео от местопроизшествието демонстрира черна кола, смачкана против една от бариерите за сигурност. Камерите за видеонаблюдение демонстрират, че двама служители на реда от Капитолия лежат на земята. Според кореспонденти на местопроизшествието най-малко един човек е отвеян на носилка.
Капитолийската полиция насочи сигнал към хората в комплекса, че би трябвало да останат на закрито заради " външна опасност за сигурността ", заяви " Инсайдер ". Ранни видеозаписи демонстрират изострен полицейски отговор отвън Капитолия, в това число кацане на хеликоптер на територията й. Инцидентът се е случил в североизточната част на Капитолия, сред основната постройка и офисите на Сената.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР