Сезонът на настинките, синузита и запушения и течащ нос вече

...
Сезонът на настинките, синузита и запушения и течащ нос вече
Коментари Харесай

Вдишай есента, забрави за хремата!

Сезонът на настинките, синузита и запушения и течащ нос към този момент е тук. Първите вируси към този момент изпълниха чакалните пред лекарските кабинети. Въпросът: „ От какво си болен ” още веднъж получава най-досадния и безразсъден отговор: „ От хрема ”. Познатите признаци от време на време ни вадят от строя за повече от седмица.

В тези случаи неизбежно посягаме към спрейовете и капките, с цел да усетим още веднъж поток на О2 през носа и да се върнем по-бързо към естественото и пълноценно всекидневие. Повечето препарати съдържат синтетични вещества (от рода на ксилометазолинов хидрохлорид), които имат съдосвиващ резултат и в действителност бързо понижават секрецията от носа и отока на лигавицата. За страдание, използването им се лимитира до не повече от 5 до 7 дни, тъй като ефикасността им понижава заради приучване, а постоянно се появяват и други странични резултати като недоразвитост на носната лигавица, загуба на подушване и други А студените дни, за жалост, занапред предстоят...

Това е повода все по-често в лечението на хремата и синузита да се употребяват билкови препарати, които са потвърдили своето деяние в обичайна медицина и са ефикасни както при остри, по този начин и при хронични възпалителни процеси. Огромното им преимущество е, че те не просто оказват помощ за отшумяване на признаците, само че и оказват влияние върху причинителя - т.е. могат да лекуват болестта. Освен това, защото са с естествен състав, минимизират риска от странични резултати и по тази причина могат да бъдат използвани за по-продължителен интервал от време.

Sinulan Express forte е най-новият артикул от серията Sinulan на WALMARK със 100% естествен състав, предопределен за лекуване на ринит и синузит. Спреят бързо отпушва носа, лекува хремата и защищава носната лигавица от неподходящи външни фактори. Благотворният му резултат се дължи на синергичното деяние на високо-концентриран естествен глицерол и етерични масла от скъпите билки лютива мента, евкалипт, мащерка и розмарин. При впръскване глицеролът (подпомаган от етеричните масла) основава биофилм върху носната лигавица, който изтегля водата от нея дружно с вирусите, бактериите и мъртвите кафези. Жилавите тайни, които запушват ходовете, се разреждат, втечняват и елементарно изтичат от ноздрите дружно с микробите. Този развой отбъбва носната лигавица, понижава налягането в кухините и свързаната с него болежка, само че най-важното - оказва помощ ви да дишате! Глицеролът (освен че оказва помощ за премахване на причинителите на хремата  от носната кухина) има и защитна функционалност – филмът върху носната лигавица я хидратира и защищава от нови инфекциозни сътрудници.

Хремата и запушеният нос са първите признаци на настинката и грипа. Ако съумеете да ги овладеете в точния момент, можете да спрете развиването на инфекцията и да се разминете единствено с дискомфорта от дишането само през устата. Добре е обаче да вземете ограничения и за попречване на затрудненията. В природата има набор от билки, които имат антивирусно и антибактериално деяние, както и оказват помощ за нормализиране телесната температура при тресчица. Две такива са необятно публикуваният в източната медицина Андрографис и нашенският черен бъз. Комбинацията им пък с други скъпи билки (върбинка, лопен, жълта тинтява) може да направи чудеса за възобновяване естествената функционалност на горните дихателни пътища.

Можете да ги приготвите на чай, само че и можете да си купите Sinulan Forte – в него се съдържа букет от висококонцентрирани екстракти от всички тях. 
Есента и зимата могат да бъдат доста красиви – вдишайте ги и им се насладете!
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР