Сезонът на балове 2023 приключи. Изминалата седмица бе повече от

...
Сезонът на балове 2023 приключи. Изминалата седмица бе повече от
Коментари Харесай

Като в Холивуд! Ето как изглеждаха пловдивските абитуриенти на бала си

Сезонът на балове 2023 завърши. Изминалата седмица бе повече от колоритна в града под тепетата, а ние от TrafficNews ви запознахме всичко протичащо се по алените килими пред огромните хотели в Пловдив.
Прочетете още
Преброяване от 1 до 12, плач на мотори и коли, доста жанр и искра доминираха в атмосферата на града и макар, че баловете завършиха, еуфорията в обществените мрежи продължава.

Голяма част от зрелостниците разгласиха фотоси в Инстаграм и други платформи, в които демонстрираха на каква визия са заложили.

В този материал ще ви покажем част от зрелостниците, които споделиха фрагменти в мрежите от един от най-важните мигове в животите им.

Погледите пред Новотела събра синът на кмета на Община „ Родопи ” Михаил Михайлов , който приключва Хуманитарната гимназия.



Зрелостникът се занимава професионално с футбол, като играе за ФК „ Куклен ”, а за значимия ден беше избрал да пристигна с впечатляващ ретро автомобил „ Мерцедес ”, благосъстоятелност на татко му и изтънчен костюм.



Сияна Славова , която завърши ПГ по туризъм „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Пловдив, заложи на черна тюлена рокля с разчупен дизайн.



Сияна има личен блог в Инстаграм и разгласява най-различни фотоси и сторита от всекидневието си. Най-вероятно ще продължи образованието си в Пловдив и ще се развива в областта на туристическия отрасъл.



Едно от новите попълнения в поп фолк средите Данна също сподели провокативна визия. 



Абитуриентката Даниела Пирянкова бе заложила на дълга телесна рокля, с златни и сребърни акценти по нея.



Пловдивчанката  Маргарита Стойкова , която приключва Езикова гимназия „ Иван Вазов ” в Пловдив бе с открояваща се дълга зелена рокля и обикновен грим. Маргарита закупи известност около ролята си като „ Венета ” в сериала „ Татковци ”.



Освен това тя разгласява и влогове в своя youtube канал, в които показва всекидневието си, приятелите си и демонстрира обичаните си занимания.



Алекса Колева , която приключва Търговската гимназия прикова погледите на всички пред Новотела със своята екстравагантна визия. Красивата абитуриентка се появи на своя бал с обилна алена рокля, която нямаше по какъв начин да остане незабелязана.



Алекса е щерка на прочут пловдивски диджей и след завършването си има желание да продължи образованието си в Пловдив.



Тази година Тодор Павлов и Петър Андреев от представителния тим на Локомотив са зрелостници. Двамата приключват 12-ти клас, като около графика с тренировки и мачове, откриха време и за своите балове.



Пловдивската гимнастичка  Елица Ангелова пък заложи на по-изчистена визия, като роклята и бе в бежовата гама.

  

Пловдивчанката приключва Френска езикова гимназия „ Антоан дьо Сент–Екзюпери “. Елица спортува от дребна, като нееднократно е представяла града ни на разнообразни надпревари и е печелила оценки.



Веселина Стойкова също прикова погледите с провокативната си визия.



Абитуриентката избра за своя бал черна рокля с цепка на крайници и пера, а косата и бе прибрана на опашка.



Една от надарените гимнастички в Пловдив Снежана Колева също е абитуриентка. Тя е била част от националния тим за девойки по художествена гимнастика. Има извоювани близо 70 медала от интернационалните и държавни надпревари. Освен за матури, сега Снежана се готви за държавно състезание категория „ Елит ". Гимнастичката има планове да продължи да се занимава със спорт, като даже има предпочитание да се ориентира и към треньорска активност.



Снежана Колева /вдясно/
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР