Севиля постигна споразумение с бившия треньор италианския Милан Винченцо Монтела,

...
Севиля постигна споразумение с бившия треньор италианския Милан Винченцо Монтела,
Коментари Харесай

Севиля постигна споразумение с Винченцо Монтела

Севиля реализира съглашение с някогашния треньор италианския Милан Винченцо Монтела, който заема поста на към този момент уволнения Едуардо Берисо на стадион Рамон Санчес Писхуан.

От андалусийския клуб прецизираха, че договорът на Монтела е до юни 2019-а година. Берисо пък беше уволнен предходната седмица, незабавно откакто се върна на работа след сполучлива интервенция на рак на простатата.

  Договорът ще бъде завършен сега, в който юристите на Монтела реализиран съглашение с Милан за уточняване на връзките сред него и някогашния му тим. След това би трябвало да бъде отписан от треньорския указател на ангажираните под някаква форма- дали с контракт или със правосъден спор, се споделя още в изказването на Севиля.

  Винченцо ще пътува до Севиля в петък, с цел да подпише контракта си. Надяваме се, че дотогава детайлностите с Милан ще бъдат закрепени.

  Самият Монтела беше уволнен през ноември и взима Севиля на 5-о място в класирането и към този момент участник на 1/8-финалите в Шампионската лига. Целите пред него са ново класиране в Шампионската лига и колкото се може по-предно нареждане в Ла Лига.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР