Североамериканското подразделение на Toyota обяви, че компанията е предвидила инвестиция

...
Североамериканското подразделение на Toyota обяви, че компанията е предвидила инвестиция
Коментари Харесай

Toyota инвестира 383 милиона щатски долара в четирицилиндрови двигатели

Североамериканското поделение на Toyota разгласи, че компанията е планувала инвестиция от 383 милиона щатски $, които ще бъдат разпределени сред четири индустриални уреди в Страната на неограничените благоприятни условия, в които на локално равнище се сглобяват задвижващи елементи за модели на марките Toyota и Lexus.

Предвидената сериозна инвестиция ще бъде предопределена за подкрепяне на производството на четицилиндрови мотори, които са планувани за вграждане в коли, включително и в такива с хибридна задвижваща система.

"Клиентите на Toyota желаят коли, които са икономични и електрифицирани ", разяснява Норм Бафуно, старши вицепрезидент на подразделението Производство и Инженеринг на Toyota. "Тези вложения ни разрешават да посрещнем потребителските потребности и да онговорим бързо на изменящият се пазар ".

В американските фабрики на Toyota се създават половината от осъществените на локално равнище коли на марката, а тези в Северна Америка са виновни за сглобяването на 76% от общите продажби на марката в Съединените Американски Щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР