Североамериканското подразделение на Hyundai обяви, че на 13 април, по

...
Североамериканското подразделение на Hyundai обяви, че на 13 април, по
Коментари Харесай

Hyundai показва нов Palisade на 13 април

Североамериканското поделение на Hyundai разгласи, че на 13 април, по време на интернационалното ревю в Ню Йорк, ще се състои международната премиера на обновената версия на SUV модела Palisade.

Без да разясняват детайлности, от Hyundai споделят, че Palisade е минал през сериозна стратегия за възобновяване, която ще му подсигурява статута на флагманско за марката SUV пазарно предложение.

Единствените детайлности, които анонсират от Hyundai за новия Palisade, са свързани с новото- каскадно, осъществяване на по-голямата челна решетка, нова светлинна индикация с отвесно осъществяване диодни осветителни модули и нови, многоспицови алуминиеви джанти.

Актуалната към момента версия на PALISADE предлага опция за превозването на осем човек и багаж, инфотеймънт система с 10-инчов екран, 12.3-инчов TFT информативен блок, система за безжично зареждане на мобилен телефон, 7 USB точки, новаторски отвори за подаване на въздух в купето от тавана, вентилирани седалки на втория ред, прожекционен head-up екран и други.

При през 2018 година, флагманският SUV дебютира с 3.8-литров, V-образен, шестцилиндров мотор, който бе в положение да генерира оптималната мощ от 291 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР