Севернокорейска организация за пропаганда призова днес Япония да потъне“, а

...
Севернокорейска организация за пропаганда призова днес Япония да потъне“, а
Коментари Харесай

Северна Корея с нови заплахи срещу Япония и САЩ

Севернокорейска организация за агитация прикани през днешния ден Япония да „ потъне “, а Съединени американски щати да бъдат превърнати „ в пепел “ поради утвърдените от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации още по-строги наказания против режима в Пхенян, съобщи Ройтерс.

Корейският комитет за мир в Тихоокеанския регион, който се занимава с външната политика на КНДР, настоя също така за разформироване на Съвета за сигурност, който назова „ инструмент на злото “ на „ корумпираните страни “, подчинени на Вашингтон.

" Четирите острова на (японския) архипелаг би трябвало да потънат благодарение на атомна бомба (...) Съществуването на Япония към този момент не е належащо до нашите крайбрежия “, гласи известието, публикувано от официозната организация ЦТАК.

" Нека да превърнем американската територия в пепел и да я изпратим в сенките. Да покажем нашия яд, като активизираме всички сили за възмездие, които сме създали до момента “, продължава комитетът.

Йошихиде Суга, общоприет секретар на японското държавно управление, разяснява, че изказването е извънредно провокативно и взривоопасно и ускорява още повече напрежението в района.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР