Северна Корея заплаши Австралия със страшни последствия, ако продължи да

...
Северна Корея заплаши Австралия със страшни последствия, ако продължи да
Коментари Харесай

Северна Корея заплаши страшно Австралия!

Северна Корея заплаши Австралия със страшни последици, в случай че продължи да поддържа американския боен, стопански и дипломатически напън върху Пхенян. Това оповестява севернокорейската държавна организация KCNA, представена от международни организации. " Австралия няма да успее да избегне злополука ", предизвести КНДР. Според организацията " Австралия демонстрира рискови дейности с ревностното си присъединение към обезумелите политически и военни провокации на Съединени американски щати ".

Заплахата идва един ден след изразената от австралийски публични представители мощна поддръжка за Вашингтон по време на аудиенция в Южна Корея. Външният министър на Австралия Джули Бишъп съобщи пред кореспонденти, че страната й е ангажирана за нуклеарно разоръжаване на КНДР посредством дипломация, само че е подготвена да предприеме и военни дейности със Съединени американски щати.

Тя добави, че австралийски бойни кораби ще се насочат към Южна Корея като част от съглашение за защита. По-рано беше обявено, че Северна Корея се приготвя за ракетно тестване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР