Северна Корея изстреля днес два снаряда, за които южнокорейската армия

...
Северна Корея изстреля днес два снаряда, за които южнокорейската армия
Коментари Харесай

Пхенян изпитва предполагаеми крилати ракети

Северна Корея изстреля през днешния ден два снаряда, за които южнокорейската войска допуска, че са крилати ракети, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Специалисти от разследващите служби на Южна Корея и Съединени американски щати проучват изстрелите, съобщи източник на Асошиейтед прес, само че не даде елементи.

Друг източник осведоми организацията, че снарядите са били изстреляни от вътрешната част на севернокорейската територия, само че не посочи от кое място тъкмо.

Северна Корея все по-често изстрелва ракети в проява на мощ и в опит да окаже напън върху държавното управление на американския президент Джо Байдън да се завърне към преговорния развой с Пхенян за анулация на настоящите против КНДР американски наказания.

От края на предходната година севернокорейските опити с ракети зачестиха, а предходната седмица водачът Ким Чен Ун даде да се разбере, че страната може да възобнови и нуклеарните си опити, които беше замразила поради несполучливите опити за дипломация със Съединени американски щати през 2019 година

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР