СЕУЛ, Южна Корея - Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким

...
СЕУЛ, Южна Корея - Влиятелната сестра на севернокорейския лидер Ким
Коментари Харесай

Сестрата на Ким отхвърля предложението на САЩ за диалог със Северна Корея и обещава повече изстрелвания на сателити

СЕУЛ, Южна Корея - Влиятелната сестра на севернокорейския водач Ким Чен Ун в четвъртък отхвърли апелите на Съединени американски щати за връщане към дипломацията и осъди неотдавнашното изстрелване на шпионски спътник от Севера, като даде обещание още изстрелвания в нарушаване на възбраните на Организация на обединените нации.

По време на среща на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации по-рано тази седмица посланикът на Съединени американски щати в Организация на обединените нации, Линда Томас-Грийнфийлд назова изстрелването на спътника на Севера „ неразумно, нелегално “ деяние, което заплашва съседите. Но тя повтори предлагането на Съединени американски щати за разговор без никакви предварителни условия, като сподели, че Северна Корея „ може да избере времето и тематиката “. заплашва още изстрелвания на спътници и други оръжия.

„ Суверенитетът на една самостоятелна страна в никакъв случай не може да бъде точка от дневния ред на договарянията и затова (Северна Корея) в никакъв случай няма да седи лице в лице с Съединени американски щати за тази цел “, сподели Ким Йо Чен в изказване, предадено от държавните медии.

„ (Северна Ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР