Сеул ще наложи нови едностранни санкции на Северна Корея като

...
Сеул ще наложи нови едностранни санкции на Северна Корея като
Коментари Харесай

Сеул налага нови едностранни санкции на Пхенян

Сеул ще наложи нови едностранни наказания на Северна Корея като ответна мярка след новия опит с балистична ракета, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес и ТАСС.

Съобщението идва след края на извънредно посещаване в Пхенян на почитан чиновник на Организация на обединените нации - Джефри Фелтман, който акцентира "спешната нужда да се предотвратят грешките при пресмятане и да се отворят канали, с цел да намалеят рисковете от спор " със Северна Корея. Само че новите едностранни наказания, избрани от Южна Корея, за повторно за един месец, евентуално ще провокират гнева на Пхенян, отбелязва Агенция Франс Прес.

Санкциите са ориентирани към 20 севернокорейски организации, най-много банки и търговски сдружения, както и към 12 севернокорейски физически лица, най-вече банкери, които ще бъдат сложени в черни описи от понеделник (11 декември), показва южнокорейската организация Йонхап, като цитира представител на министерството на външните работи.

Санкциите не разрешават южнокорейските компании и лица да търгуват със севернокорейски юридически и физически лица. Тези наказания обаче всъщност са алегорични, като се има поради слабият междукорейски продан, добавя Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР