СЕУЛ, 1 ноември 2021 г. - Системата In-Vehicle Infotainment (IVI)

...
СЕУЛ, 1 ноември 2021 г. - Системата In-Vehicle Infotainment (IVI)
Коментари Харесай

Най-новата автомобилна инфотеймънт система на LG за автомобили ще дебютира в RENAULT MÉGANE E-TECH ELECTRIC

СЕУЛ, 1 ноември 2021 година - Системата In-Vehicle Infotainment (IVI) от последващо потомство на LG Electronics (LG) ще направи своя дебют в Renault Mégane E-TECH Electric през 2022 година Зашеметяващият нов автомобил, оборудван с усъвършенстваната IVI LG система беше показан на IAA MOBILITY 2021 - най-големият конгрес за подвижност в света, извършен неотдавна в Мюнхен, Германия.

Софтуерът, който зарежда системата IVI, е създаден от LG в партньорство с Renault и е основан на Гугъл Android Automotive. Това е първият програмен продукт, създаден от LG, употребяващ Scaled Agile Framework (SAFe), набор от правила и процеси, които оказват помощ на огромните организации да одобряват гъвкави методологии за създаване и даване на по-бързи и висококачествени артикули и услуги. Този програмен продукт работи без значение от хардуера на автомобила, с цел да даде разнообразни функционалности за възстановяване на удобството, като да вземем за пример опцията за актуализиране на операционната система по въздух и отдалечена инспекция на положението на зареждане на транспортното средство.

Нещо повече, основаната на Android IVI система на LG е първата такава, учредена на Android 10 и получила документ от Гугъл Automotive Services (GAS). Платформата предлага интелигентни информационно-развлекателни услуги и елементарен достъп до разнообразни приложения на Гугъл, в това число Гугъл Assistant, Гугъл Maps и Гугъл Play посредством централния информативен екран (CID). Със своя грациозен, подсъзнателен интерфейс Human Machine (HMI) и комфортното потребителско преживяване, системата употребява възходящите благоприятни условия на LG като снабдител на решения за транспортни средства, с цел да отговори на разнообразните потребности на днешните автомобилисти и да направи пътуването с кола по-приятно.

Като новаторски сътрудник за бъдеща подвижност, компанията за съставни елементи за транспортни средства (VS) на LG си завоюва известност на световен снабдител на IVI системи и усъвършенствани системи за помощ на лидера (ADAS), които отразяват най-новите разработки и трендове в подвижността. Бизнес подразделението непрестанно уголемява своите благоприятни условия и пазарен обсег посредством разнообразни старания, в това число придобиването на доставчика на автомобилно осветяване и системи за фарове, ZKW Group, както и взаимното дружество с Magna International за основаване на LG Magna e-Powertrain, което започва през юли.

„ Дигиталните кокпити бързо трансформираха метода, по който водачите и пасажерите взаимодействат с техните транспортни средства, позволявайки повече персонализиране и усъвършенстван комфорт ", споделя Тиери Камал - вицепрезидент на Renault Alliance Global Software Factory. „ Вярваме, че продължаващата ни взаимна работа с LG е от решаващо значение за даването на извънреден кокпит за Android за нашия Mégane E-TECH Electric, показан на IAA MOBILITY. "

„ Нашата нова система IVI освен дава отговор, само че и надвишава възходящото търсене на постоянни, усъвършенствани и комфортни за потребителя автомобилни софтуерни платформи ", споделя доктор Ким Джин Йонг - президент на LG Vehicle Component Solutions Company. „ Чрез непрекъснати нововъведения и съдействие с експертни сътрудници като Renault, LG се ангажира да дава диференцирани преживявания в транспортното средство и в допълнение да укрепва позицията си като снабдител на решения за международната автомобилна промишленост. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР