Сестрите на португалската звезда също разкритикуваха старши треньораСестрите на Кристиано

...
Сестрите на португалската звезда също разкритикуваха старши треньораСестрите на Кристиано
Коментари Харесай

Съпругата на Кристиано Роналдо: Не можете да подценявате най-добрия играч в света!

Сестрите на португалската звезда също разкритикуваха старши треньора

Сестрите на Кристиано Роналдо разкритикуваха старши треньора на португалския народен тим Фернандо Сантош за решението му да остави фамозния им брат за втори следващ мач като запаса. Днес португалците паднаха с 0:1 от Мароко и напущат Световните футболни финали още на четвъртфинал.

Съпругата на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес също разкритикува статута му на запаса в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

" Днес вашият другар и треньор сбърка с решението. Този другар, за който казваш толкоз доста думи на удивление и толкоз доста почитание. Същият другар, който, пускайки те на терена, видя по какъв начин всичко се промени, само че беше прекомерно късно. Не можете да подценявате най-хубавия състезател в света и най-мощното оръжие, което притежавате. Точно както не можете да се застъпите за някой, който не го заслужава. Животът ни дава уроци, през днешния ден не загубихме, през днешния ден се учихме ", се споделя в поста на Джорджина, предава Българска телеграфна агенция.

Самият Роналдо се появи като промяна в 52-ата минута, записвайки своя 196-и мач в националния отбор на страната. Кристиано Роналдо несъмнено изостри офанзивите на " мореплавателите ", само че най-после напусна терена със сълзи на очи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР