Сещате ли се за нещо по-отблъскващо в човек от неговия

...
Сещате ли се за нещо по-отблъскващо в човек от неговия
Коментари Харесай

Как да се отървете от лошия дъх?

Сещате ли се за нещо по-отблъскващо в човек от неговия неприятен мирис? За страдание, доста хора не осъзнават, че от устата им се разнася прекомерно неприятна миризма, способна да отврати всички останали към тях. В този случаи честността е от изключително значение за комфорта на всички.

За благополучие, множеството хора могат да се избавят от неприятния си мирис, като просто покачат своята джука хигиена. В някои случаи обаче казусът може да е по-сериозен и да се постанова посещаване при ортодонт, който да откри дали причина за неприятния мирис не е в неговата компетентност.
В случай, че вие самите имате неприятен мирис и желаете да се разделите с него, предлагаме ви няколко потребни съвета, които биха ви помогнали в това начинание:
 
Мийте си зъбите най-малко два пъти дневно
При множеството хора неприятният мирис се предизвиква от бактерии в устата . А с цел да се отстранен бактериите, човек би трябвало да мие зъбите си постоянно. Това включва наложителното миене заран и вечер и при опция – още един път денем след хранене.
Използвайте конец за зъби
Това е друго значимо предписание, което би трябвало да спазвате, в случай че не желаете да имате неприятен мирис. Много хора считат, че миенето на зъби и потреблението на вода за уста е задоволително, само че истината е, че конецът за зъби също е извънредно значим . Използвайте го всекидневно.

 
Почиствайте езика
Следващата стъпка за премахването на неприятния мирис е изчистването на езика . Бактериите се натрупват върху езика, което пък би могло да бъде причина за неприятна миризма, излизаща от устата. Използвайте четка за зъби, която има специфична част за измиване на езика или пък настрана приспособление за „ изчеткване на езика “.

 
Пийте повече вода
Лошият мирис може да бъде породен от сухота в устата , тъй че пийте задоволително вода всеки ден (поне 1.5 литра). По този метод ще намалите бактериите в устата си, както и ще отстраните дребните хранителни останки сред зъбите си.
Избягвайте потреблението на мощни ароматни храни
Има някои хранителни артикули, които предизвикват неприятен мирис. Ето за какво, в случай че имате подобен проблем, избягвайте приема на чесън, лук, кафе и пикантни храни . Консумацията на чесън и лук може да остави своя „ отпечатък “ часове, откакто сте се хранили с тях, ето за какво бъдете изключително деликатни с тези храни.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР