Сервизната кампания включва 50 лева отстъпка от сервизното обслужване и

...
Сервизната кампания включва 50 лева отстъпка от сервизното обслужване и
Коментари Харесай

Сервизната кампания на HUAWEI “Повече грижа за теб” вече покрива и устройства, изпратени с услугата „От врата до врата“

Сервизната акция включва 50 лв. отстъпка от сервизното обслужване и безвъзмезден протектор за екран при положение на отремонтиране на смарт телефон.

Следпродажбеното обслужване е измежду основните цели на HUAWEI и компанията продължава сполучливата си самодейност за специфични сервизни дни всеки финален четвъртък и петък от месеца и през новата 2021 година. Известна под името „ Повече грижа за теб “, тази сервизна акция включва 50 лв. отстъпка от сервизното обслужване и безвъзмезден протектор за екран при положение на отремонтиране на смарт телефон. Допълнително, през тази година горните условия ще важат в последните четвъртък и петък от всеки месец освен при посещаване на място в Центъра за обслужване на клиенти на ул. „ Леге “ №6 в София, а и при потребление на услугата „ От врата до врата “ в посочените дни. Услугата „ От врата до врата “ цели да улесни потребителите на Huawei в усложнената конюнктура, като минимизира ненужните визити в оторизираните сервизни обекти в страната.

Повече грижа за теб

За интервала на осъществяване на акцията, всеки клиент може да получи 50 лв. отстъпка от цената на извънгаранционни ремонтни действия. Всички елементи, които се употребяват при оторизираните поправки, са истински и идват с 90 дни гаранция, считано от датата, на която е осъществена промяната. Също по този начин, потребителите на HUAWEI устройства могат да получат по-добра отбрана за своите смарт телефони и да сменят или да слагат безвъзмезден протектор за екран.*

Кампанията е годна всеки финален четвъртък и петък в края на всеки месец и е използвана за консуматори, които посетят Центъра за обслужване на клиенти в София на ул. „ Леге “ №6 от 9:00 до 18:00 или се възползват от услугата " От врата до врата " в дните на акцията (петък до 16:30). Ако интервалът на осъществяване на акцията съвпадне с публични празници, в които Центърът за обслужване на клиенти не работи, акцията се удължава и продължава в идващите работни дни.

От врата до врата

Услугата „ От врата до врата “ е безвъзмездна за потребителите на Huawei с двупосочна куриерска услуга за цяла България, за случаите на сервизно обслужване на гаранционни и извънгаранционни смарт телефони, таблети, преносими компютри и смарт часовници на Huawei. Тя може да се съобщи на номер 0800 18818 всеки работен ден от 9 до 18ч. Всеки финален четвъртък и петък от месеца за нея важат и отсъпките от ремонта, давани с акцията „ Повече грижа за теб “.

Сигурността преди всичко


Huawei приема извънредно съществено отбраната на вашите персонални данни при положение на ремонт. По време на всички действия, осъществявани в оторизираните обекти, устройството ви ще се намира в специфичен режим за ремонт, Maintenance mode, който можете да активирате през приложението си Support (Поддръжка).
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР