Сертифициращата агенция ще бъде под шапката на Министерството на финансите,

...
Сертифициращата агенция ще бъде под шапката на Министерството на финансите,
Коментари Харесай

БАБХ, Сертифициращата агенция и ИАГ излизат от състава на земеделското министерство

Сертифициращата организация ще бъде " под шапката " на Министерството на финансите, а до шест месеца БАБХ и ИАГ ще преминат под управлението на Министерския съвет.

На брифинга през днешния ден министър Иванов показа и новия си екип от четирима заместници. Стефан Бурджев е отраслов зам.-министър по отглеждане на животни, поземлена промяна, държавни помощи, морско дело и риболовство, Изпълнителна организация по лозата и виното,

Изпълнителна организация по селекция и репродукция в отглеждането на животни. Момчил Неков ще дава отговор за Стратегическия проект и евроинтеграцията, Програмата за развиване на селските региони, пазарните ограничения, агрохранителните вериги. Иван Христанов - за растениевъдството и БАБХ, биологичното произвеждане, директните заплащания, битката с градушките, а Атанас Добрев - за горите. Тодор Байчев е парламентарен секретар.

Съкратените преди Коледа пенсионери във ведомството ще бъдат поканени на работа след разбор в кои дирекции и служби има потребност от специалисти, само че на цивилен контракт.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР