Сертифицирано удостоверение за Сътрудник в малък и среден бизнес“ получиха

...
Сертифицирано удостоверение за Сътрудник в малък и среден бизнес“ получиха
Коментари Харесай

20 библиотечни служители от Русе със сертификат за културно предприемачество

Сертифицирано уверение за „ Сътрудник в дребен и междинен бизнес “ получиха 20 библиотечни чиновници от Русе, които се показаха сполучливо в обучителен курс по културно предприемачество. Обучението е част от плана „ Новатори в културното предприемачество и нови благоприятни условия за просвета и изкуство в ревитализирана многофункционална зала на социална библиотека “ с бенефициент Регионална библиотека „ Любен Каравелов “ в Русе.

Той се финансира по стратегия „ Културно предприемачество, завещание и съдействие “ на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 година

Обучителният курс се провежда от колегата по плана Сдружение „ Център Динамика “ и се организира в продължение на три дни в Каварна. Програмата включва предметите: мениджмънт, маркетинг, счетоводство за дребни и междинни предприятия, ръководство на човешките запаси, бизнес обмисляне. Ръководи се от доцент д.н. Любомир Любенов и доктор ик Анелия Любенова, квалифицирани обучители, с опит в областите маркетинг, мениджмънт, бизнес обмисляне, както и в региона на културата и културното предприемачество. Обучението приключи с инспекция на усвоените познания.

Инициативата е в директна връзка с главната цел на плана и способства за възстановяване на изискванията и качеството на показване на културното завещание в Регионална библиотека „ Любен Каравелов “. Развитието на спомагателни предприемачески умения у библиотечните служащи епредпоставка за обезпечаване на необятна социална досегаемост до културно наличие и опция за генериране на спомагателни доходи в културния институт. Утвърждава се значимостта на културата и движимото културно завещание за локалното и районно развиване, за обезпечаване на претовареност и общественото включване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР