Сержант Джеймс Пенистън разказва за Инцидентът в гората Рендлешам …Бившият

...
Сержант Джеймс Пенистън разказва за Инцидентът в гората Рендлешам …Бившият
Коментари Харесай

Сержант Джеймс Пенистън разказва за Инцидентът в гората Рендлешам

Сержант Джеймс Пенистън споделя за Инцидентът в гората Рендлешам …Бившият сержант от американските Военновъздушни сили Джеймс Пенистън приказва на така наречен Гражданско чуване за НЛО в Конгреса на Съединени американски щати, където дружно с 40 други очевидци на НЛО дава подробни показания за видяното.Той твърди, че извънземният транспортен съд, който е видял в гората, е бил топъл на досег и „ радиоактивен “. Пенистън рисува писмени знаци, които съгласно него били на корпуса в профил на обекта.В края на декември 1980 година, сержант Джеймс Пенистън бил на посещаване в база Уудбридж – Кралски военновъздушни сили. Близо до базата се случва може би най-известният английски случай с НЛО, наименуван по-късно „ Инцидентът в гората Рендлешам “.Този случай, прочут още като “Британският Розуел ”, включва поредност от известия за необясними пожари, следени в гората Рендлешам, Съфолк, в края на декември 1980 г.По това време, английското Министерство на защитата публично декларира, че всичко, което се е случило не съставлява опасност за националната сигурност и заради това, случаят в никакъв случай не е бил изцяло разследван.
Местните скептици, които виждат всичко друго, само че не и забъркани извънземни в пожарите и огнените топки, също спомагат за потулването на случая.

 Мястото в гората, където е бил обектът
Мястото в гората, където е бил обектътКогато Джеймс Пенистън приказва на Гражданското чуване за НЛО в Конгреса на Съединени американски щати, дава подробни показания за това, което са видели. Петима конгресмени и един сенатор изслушват очевидците.Всички записи за тези чувания можете да гледате на канала Citizen Hearing on UFO Disclosure в ЮТуб.

 2 1 600x434 - Сержант Джеймс Пенистън споделя за Инцидентът в гората Рендлешам
Тези чувания са извършени в границите на подготовката за огромния Доклад за НЛО, който е основан от специфичен екип на Пентагона и е импортиран в Конгреса на 25 юни 2021 г.Четете още: Дългоочакваният отчет на Централно разузнавателно управление на САЩ за НЛО излезе: НЛО съставлява опасност за националната сигурностПенистън споделя: “Когато се приближих до НЛО в гората, видях, че има надпис върху обекта. Ето това видях там. ”След тези думи, той демонстрира копие от негова рисунка (вижте скицата по-долу), която изобразява пет признака, които нямат нищо общо с известните езици на Земята.

 3 2 600x316 - Сержант Джеймс Пенистън споделя за Инцидентът в гората Рендлешам
Пенистън продължава: “Беше равен на досег. Погледнах надолу и видях, че се рее на към метър от земята. Бутнах обекта, само че той не помръдна.Не знаех дали е радиоактивен, само че си помислих точно това, тъй като беше топъл.Заобиколих го и разбрах, че това несъмнено не е от технологията, която имаме. И по дяволите, не приличаше на техниката на руснаците. ”От оповестени по-рано обстоятелства е известно, че преди сержант Пенистън и неговите сътрудници да открият този обект, те са прекосявали през гората и са усетили зона на мощно статично електричество. Тогава получили чувство за забавено време. Станало им мъчно да се движат и всички звуци изчезнали изцяло.

 Рисунка на Пенистън по какъв начин е изглеждал НЛО
Рисунка на Пенистън по какъв начин е изглеждал НЛООбектът, който видели, бил с триъгълна форма и като че ли изработен от някакъв стъклен материал. Размерът му бил към 3 на 3 метра. Повърхността му трептяла в алено, синьо и жълто.Пенистън е експерт по идентификация на самолети. Познава чудесно самолетите на страните от НАТО и Варшавския контракт, само че подобен несъмнено не му е бил показван по време на образованието.След като докоснал обекта и скицирал знаците, внезапно всичко към него се осветило с доста ярка светлина, а сержантът съвсем примрял. Скоро зрението му се върнало и той съумял да види по какъв начин обектът излетява от земята и изчезва секунда по-късно.До през днешния ден Инцидентът в гората Рендлешам е интензивно обсъждан от уфолози и откриватели.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР