Серията iQOO 11 бе представена през декември миналата година. Vivo

...
Серията iQOO 11 бе представена през декември миналата година. Vivo
Коментари Харесай

Всичко за iQOO 12 до момента: подробности за процесора, паметта и камерата

Серията iQOO 11 бе показана през декември предходната година. Vivo също разгласи iQOO 11S по-рано този месец. Съобщава се, че iQOO работи върху гамата iQOO 12 от последващо потомство.

Очаква се смарт телефоните да дебютират през последното тримесечие на 2023 година Сега типстърът Digital Chat Station показа някои основни детайлности за iQOO 12 в платформата Weibo.

Digital Chat Station споделя, че iQOO 12 ще бъде оборудван с процесора Snapdragon 8 Gen 3. Очаква се Qualcomm да разгласи идващото потомство чипсет през октомври тази година. Предполага се, че идният смарт телефон ще има до 16 GB RAM и ще се предлага с варианти за предпазване от 512 GB и 1 TB. Твърди се, че устройството поддържа 100W бързо зареждане, което наподобява необичайно, като се има поради, че неговият предходник имаше поддръжка за по-бързо зареждане.

Digital Chat Station прибавя, че iQOO 12 ще се предлага с AMOLED екран с 2K резолюция. Очаква се да има 144Hz периодичност на освежаване. Съобщава се, че идното предложение ще включва 50MP съществена задна камера. Други детайлности за камерата остават незнайни и типстърът споделя, че iQOO тества дизайни на голям брой камери, в това число подобен, при който модулът е ситуиран в горния ляв ъгъл.

Можем да чакаме повече детайлности за iQOO 12 да се появят през идващите месеци.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР