Серия от злокобни снимки показаха как огромна бяла акула бе

...
Серия от злокобни снимки показаха как огромна бяла акула бе
Коментари Харесай

Изкормиха чудовищна бяла акула, а случилото се после ще изуми мнозина СНИМКИ 18+

Серия от злокобни фотоси демонстрираха по какъв начин голяма бяла акула бе провесена и изкормена, все едно, че бе атрибут от кино лентата "Челюсти ".

Любители на акулите показаха своето омерзение от грозната сцена, която, както се оповестява, се е разиграла на 6 януари в Тунис.
В пост, който всеобщо се споделя във форумите на поддръжниците на отбраната на акулите, фотографът Крисчън Кемпър твърди, че морското страшилище е било провесено, откакто е било хванало от локални риболовци.

На фотосите хищникът е целият в кръв, с изцъклени очи и показани зъби, а към него се е събрала навалица, която си прави селфита.

"Извинявам се за графичните фотоси: Януари 6 в Тунис, бялата акула е била хваната от риболовци нечовеци ", написа той.

По думите на консуматор, "гледката е ужасяваща ", различен пък отбелязва, че "големите бели акули са предпазен тип ". "Не мога да схвана за какво хората върша това ", прибавя той.

Трети пък са на мнение, че фотографията удостоверява възходящите страхове, че акулите са излавяни за храна от жителите на бедните страни.

"Такава акула би хранила малко село цяла седмица, а от перките ѝ може да се създадат съществени пари. Повярвайте ми, на бедните не им пука за опазването на акулите, те мислят единствено за оцеляване.

Проблемът е същият с носорозите в Африка, с тигрите - типове, които са избивани поради роговете си, зъбите си и кожата си, с цел да може хората да вършат пари ", отбелязва един от тях.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР