Сериозни емоционални травми от детството изплуваха във вчерашния епизод на

...
Сериозни емоционални травми от детството изплуваха във вчерашния епизод на
Коментари Харесай

Ирина разтресе Ергенът: Търся лоши мъже за гаджета, за да ме унижават както майка ми го правеше

Сериозни прочувствени контузии от детството изплуваха във вчерашния епизод на „ Ергенът “ . Тежки самопризнания разкри Ирина, която от началото на шоуто дава тип на ледената кралица , само че призна, че зад студения и дистанциран взор в очите ѝ се крие нещо друго.
„ Червеното символизира обич, пристрастеност, огън – каквото съм и аз “ – разяснява хубавицата, откакто Евгени ѝ направи комплимент за красивата алена рокля, която беше облякла на вечерния коктейл.
Чаровната дама призна, че за пръв път в живота си взима самодейността в свои ръце.  В случая – в своите устни – и целуна Евгени.
„ Беше вкусно, колкото допуснах! “ – означи тя след целувката.
Въпросът на Евгени към бесарабската българка – за какво се е разделила с последния ѝ сътрудник, който я е засипвал с внимание и сантиментални жестове, отключи кутията на Пандора.
„ Аз имам контузия от детството върху, която би трябвало да работя и това беше повода. Майка ми беше доста доминантна, не усещах любов. Всеки път трябваше да върша от ден на ден и повече единствено с цел да ми каже „ Браво “. Бях принудена да порасна по-рано и да си потегли от у дома, с цел да не ме занимава. Той беше съвършен,а аз обичам неприятни мъже, които се държат зле с мен. Търся някакъв мъж, който да е малко сходство на нея, с цел да ме смазва и да ме кара да се усещам зле. Като садист съм “, описа през сълзи Ирина.
В края на сантименталната им среща Ирина благодари на Евгени, тъй като е съумял да преобърне визиите ѝ за любовта.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР