Сериозна драма се разиграла по време на сбогуването на роднини

Сериозна драма се разиграла по време на сбогуването на роднини ...

Грозна драма между съпругата и любовницата на Диего Марадона.

Сериозна драма се разиграла по време на сбогуването на роднини и близки с , който почина от инфаркт на 25-и ноември. Оказва се, че бившата съпруга на легендата и доскорошната му приятелка - Росио Олива, изобщо не се разбират, а така наречената "любовница" не е била допусната до ковчега на Марадона. 
Изрусената г-ца Олива е на 30 години и имаше бурна връзка с футболната легенда. Тя обвини бившата съпруга на Марадона - Клаудия Виляфаня, за това, че не е допусната до тялото му. Двамата се разделиха през 2018 година.

Тъжен ден за футбола: Отиде си великият Диего Армандо Марадона Тъжен ден за футбола: Отиде си великият Диего Армандо Марадона
Поредната ужасяваща вест от футбола сполетя света. Една от най-големите икони и безспорен феномен на играта Диего Армандо Марадона е по...
"Не ме пуснаха при него. Казаха ми да дойда в 7,00 часа сутринта, когато идват всички хора, оплака се Олива със сълзи на очи. - Казват, че Клаудия не иска да вляза при него, а тя казва, че няма нищо общо с това. Нямам идея защо не съм в списъка с роднини и приятели, които могат да влязат при него. Искам да се сбогувам. Всички минават, освен мен".
Латино драмата се е разиграла още в деня, в който ковчегът на легендарния футболист е бил положен в президентския дворец "Каса Росада". 
В същото време медиите в родината му Аржентина разкриха, че (подробности в линка). 

Източник: actualno.com