Сериозен скандал на Уимбълдън! Въпреки че организаторите се похвалиха, че

...
Сериозен скандал на Уимбълдън! Въпреки че организаторите се похвалиха, че
Коментари Харесай

Сериозен скандал на Уимбълдън: Активисти нахлуха на корта и прекъснаха мача на Гришо

Сериозен скандал на " Уимбълдън "! Въпреки че уредниците се похвалиха, че са обезпечили куп служители на реда под прикритие, които да наблюдават за редa, дуелът на Григор Димитров  Григор Димитров Григор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис бе пресечен след акция на незнаен мъж.

Българинът водеше с 1:0 сета против японеца Шимабукуро, когато деятел нахлу на корта и разпръсна части от пъзел.

— Bastien Fachan (@BastienFachan)
Камерите уловиха случая, а на кутията на пъзела бе изобразен точно тенис комплексът в " Уимбълдън ". Веднага след това пък и жена нахлу и седна на тревата. По първична информация, те стачкуват против добива на нефт.

Именно това пишеше на тениските на мъжа и дамата, които хвърляха дребните части от пъзел по тревата - " Just Stop Oil " (Просто спрете петрола). Съдията незабавно прибра двамата тенисисти, с цел да се подсигурява сигурността им. А дуелът бе пресечен за трети път, откакто в същия момент заваля и дъжд. Преди следващото прекъсване Димитров водеше с 6:1, 1:0, само че и двамата тенисисти очевидно бяха изнервени - и от случилото се, и от времето. Мачът трябваше да се играе във вторник, само че бе отсрочен за през днешния ден. А по-късно два пъти е спиран поради дъжда. Инцидентът пред очите на Григор пък повдига нови въпроси за сигурността на тенисистите.

Още повече, че сходни акции от време на време не са по никакъв начин безвредни, откакто в последните месеци деятели разливаха багра и се връзваха за мрежата в символ на митинг против разнообразни дела, написа dir.bg.

Protestors jump onto court 18 at half way through Dimitrov & Shimabukuro.
Crowds cheering as they’re both removed.
— Molly Clayton (@mollclayton)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР