Сериозен отзвук получава форматът Триад Комбат и най-вече . Родният

...
Сериозен отзвук получава форматът Триад Комбат и най-вече . Родният
Коментари Харесай

Бомбите в лицето на Мир - това ли е най-бързият нокаут на Пулев?

Сериозен отзив получава форматът " Триад Комбат " и най-много. Родният боксьор записа едно от най-категоричните си представяния на кръга и, въпреки и в непознати води, съумя да " приспи " рано-рано американския си конкурент в дебюта си в спорта, представляващ микс от бокс и ММА.
Най-бързият нокаут в историята на Кубрат Пулев?
Безспорно някогашният първенец на UFC нямаше никакви шансове против българския топ боксьор. От първия гонг беше ясно, че е в доста по-добра физическа форма, а спомагателната мускулна маса, която Кобрата беше развил особено за този дуел, си сподели тежката дума рано-рано в мача.
Мир не нанесе никакви провали на Кобрата, до момента в който боксьорът в тежка категория стартира да постанова своя конкурент от първата секунда на дуела. В последна сметка 5 секунди преди края на рунда към този момент беше ясно, че Мир губи, откакто се залюля на кръга в ъгъла и съдията нямаше по какъв начин да остави мачът да продължи ( ).

Заради по-късия формат на рундовете (2 минути), това значи, че Пулев е спечелил след 1 минута и 55 секунди. Официалната статистика сочи, че това е " изравнено " достижение за българина, който има сходно показване преди 6 години (неофициално успеха над Мир е втората най-бърза в кариерата на българина).
Най-бързият триумф на Пулев идва преди 6 години
Около година след провалянето от Владимир Кличко Кобрата се изправя против Морис Харис в Хамбург, Германия. Пулев към този момент е с нов треньор, нов жанр и гладен за триумфи, а американецът се изправя против него в миг, в който Кобрата още веднъж е в топ форма. Логично, провалянето на спортиста от Съединени американски щати е много тежко.
1:12-13 секунди преди края на първия рунд Кубрат Пулев съумя да го повали с жесток прав удар, който се оказва и финален в мача. Така успеха е присъдена за Кобрата, а формалното време е 1:59 в първия рунд - това е формалното време, записано и след срещата с Франк Мир.
Ето и видео от успеха над Харис, до момента в който :
Вижте още:

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР