Сериозен кадрови проблем изникна пред спортно-техническия щаб на преди най-трудните

...
Сериозен кадрови проблем изникна пред спортно-техническия щаб на преди най-трудните
Коментари Харесай

Локомотив привлече заместник на Малембана

Сериозен кадрови проблем изникна пред спортно-техническия щаб на преди най-трудните мачове от началото на сезона.

В събота черно-белите гостуват на, след което одобряват Хотспърс в мач от втория прелиминарен кръг на Лига Европа. Вчера стана ясно, че наставникът на пловдивчани няма да може да разчита на един от главните си бранители.

Централният защитник е с повреден менискус и ще се подложи на интервенция. Това значи, че той ще пропусне мачовете до края на есенния дял на шампионата. Националът на Мозамбик се върна с контузия след карантината и не съумя да се възвърне, като даже пропусна финала за Купата на България против ЦСКА.

Контузията на Малембана форсира привличането на Крис Гомес, който кара проби в Локо от две седмици и игра в контролата против Миньор. Французинът ще подпише контракт в околните дни. Преди да се озове на Лаута Гомес, е бил за малко във втория тим на ПСЖ.

Съвсем минимални са възможностите на другия каращ проби при черно-белите да подпише контракт. Бекът Луан не е впечатлил с изявите си в спаринга с перничани, а и в тренировките. По всяка възможност той ще бъде отпратен да си търси шанса другаде.

marica.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР