Сериозен интерес проявиха великотърновските фенове за важната битка между любимия

...
Сериозен интерес проявиха великотърновските фенове за важната битка между любимия
Коментари Харесай

Феновете на Етър готвят десант за баража с Левски

Сериозен интерес демонстрираха великотърновските почитатели за значимата борба сред обичания Етър и столичния Левски с цена присъединяване в Лига Европа, осведоми уеб сайтът на " болярите ".
 Левски среща Етър в баража за Лига Европа
Ръководството на клуба отпусна безвъзмездни рейсове за всички искащи, които трябваше да се записват през днешния ден до 13 ч. Два цялостни рейса ще тръгнат на следващия ден тъкмо в 15 ч. от паркинга пред стадион „ Ивайло ”. Те ще бъдат за всички записали се авансово.

Предвижда се рейсовете да дойдат на стадион „ Георги Аспарухов ” малко след 18 ч. – задоволително време преди дуела.
Още толкоз почитатели ще пътуват с коли в автопохода, проведен от Фенклуб Етър. Много последователи възнамеряват да тръгнат за София и независимо, а поддръжка се чака и от почитатели на Етър, които живеят в столицата.

Така че точната численост на „ виолетовото ” наличие няма по какъв начин да е ясна авансово, само че при всички случаи ще наброява няколкостотин почитатели. В някои медии даже се появи цифрата 1000 души, а домакините чакат посещаемост сред 10 и 15 000 фенове.

За гостуващата аудитория домакините са отредили Сектор Г. Цените на билетите за там за по 5 лева, те ще бъдат продавани на касата пред Сектор Г.

Толкова костват билетите и за Сектор Б, за Сектор В са по 7 лева, а за Сектор „ STRABAG “ са по 10 лева (Блок 1,2,3,4,5, 6, 7 и Прес ложа), 20 лева (Ложа 2 и 3), а вип талоните са по 50 лева

Футболистите на Етър са към този момент в столицата, където се готвят за мача. Наказани играчи няма, както и други контузени с изключение на трайно отсъстващите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР