Сериалите отдавна не са следващото голямо нещо - дотолкова свикнахме

...
Сериалите отдавна не са следващото голямо нещо - дотолкова свикнахме
Коментари Харесай

И Скарлет Йохансон го направи

Сериалите от дълго време не са " идващото огромно нещо " - дотолкоз свикнахме да " разполагаме " с тях с помощта на стрийминг платформите, че към този момент ги одобряваме за даденост. Повечето холивудски артисти също се насочиха към тях. До скоро Скарлет Йохансон беше изключение.
 1923, Харисън Форд, Хелън Мирън и какво да чакаме от предисторията на Yellowstone
Харисън Форд става каубой

Какво да чакаме от 1923

Но към този момент не. Актрисата от " Загубени в превода " ще бъде в основната роля и ще е изпълнителен продуцент на Just Cause - лимитиран сериал за Amazon Prime.

Той е основан на едноименния разказ на Джон Каценбах, прочут на българските читатели с " Психоаналитикът ". Любопитното в екранизацията е, че полът на основния воин е заменен - Йохансон ще бъде Мади Кауърт вместо Мат Кауърт, кореспондент от вестник във Флорида, изпратен да отразява последните дни на наказан на гибел.
 Йохансон със брачна половинка си Колин Джост

Йохансон със брачна половинка си Колин Джост

Актрисата има персонална връзка с Just Cause - тя към този момент е взела участие в акомодацията, когато е била десетгодишна. Тогава играе дъщерята на основния воин, изпълняван от Шон Конъри. Във кино лентата от 1995 година вземат участие още Кейт Капшоу и Лорънс Фишбърн.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР