Сериалът House of the Dragon (Домът на дракона) на има

...
Сериалът House of the Dragon (Домът на дракона) на има
Коментари Харесай

Емилия Кларк отказва да гледа House of the Dragon: Твърде е странно

Сериалът " House of the Dragon " (Домът на дракона) на има десетки милиони фенове, само че Емилия Кларк не е измежду тях.

Актрисата от " Game of Thrones " споделя пред " Variety ", че просто не може да го гледа.

" Просто не мога да го направя. Толкова е необичайно ", споделя тя в изявление пред американското издание.

Кларк стана известна с помощта на ролята си на Денерис Таргариен в сагата " Game of Thrones ", в която взе участие през всичките осем сезона. е предистория на сериала, която наблюдава предците на Денерис, заради което историята наподобява е прекомерно близка до самата Кларк.

" Не съм го гледала! Можете ли да ми простите? Твърде необичайно е. Толкова съм щастлива, че той се случва. На седмото небе съм от благополучие поради всичките му награди, само че просто не мога да го направя ", споделя тя.

Актрисата съпоставя гледането на новия сериал на HBO със среща на випуска от учебно заведение, нo с клас, който не познаваш, и споделя, че по-скоро ще го заобикаля.

За ролята си на Денерис Таргериен, Кларк е номинирана за четири награди " Еми ". " House of the Dragon " също се трансформира във любимец за награди, като неотдавна завоюва в категорията " Най-добър трагичен сериал " на " Златните глобуси ". Първият епизод събра близо 9,9 милиона фенове в първата си вечер, привличайки най-голямата публика в историята на HBO.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР