Серхио Агуеро говори за напускането си от Манчестър Сити през

...
Серхио Агуеро говори за напускането си от Манчестър Сити през
Коментари Харесай

Серхио Агуеро разкрива подробно истината зад напускането на Манчестър Сити и болката от пропуснатата среща с Лионел Меси

Серхио Агуеро приказва за напускането си от Манчестър Сити през 2021 година и последвалото пренасяне в Барселона, признавайки, че в никакъв случай не е желал да напуща.

Агуеро се радва на 10 сполучливи години в Сити, където вкара 260 гола в 390 мача и подвигна пет трофеи от Висшата лига, шест Купи на Лигата и Купа на ФА. Клубът обаче реши да не му предлага нов контракт през 2021 година, макар че Агуеро искаше да остане в Манчестър още един сезон.

„ През януари 2021 година Сити ми сподели, че няма да възобновят контракта ми “, сподели Агуеро пред Хуан Пабло Варски в Clank. „ През февруари те ми го потвърдиха. Исках още една година, бях подготвен да бъда на пейката.

„ Играх малко с Пеп, само че желаех да оказа помощ. Чувствах, че след една година ще ми послужи физически да играя на Световното състезание. (Но след това) се обадиха от Барса, само че не можаха да ми платят колкото беше Сити.

„ Не ме интересуваше, споделих на мениджъра си да вкара числата и всичко беше поправено за два дни. Когато го затворих, г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР