Сергей ⁠Ax1Le⁠ Рикторов зае четвърта позиция в класацията на HLTV

...
Сергей ⁠Ax1Le⁠ Рикторов зае четвърта позиция в класацията на HLTV
Коментари Харесай

Ax1Le е най-добрият стрелец на планената

Сергей " ⁠Ax1Le⁠ " Рикторов зае четвърта позиция в класацията на HLTV за най-хубави играчи в CS:GO за 2022 година. Това е второто присъединяване на 20-годишният геймър, само че за разлика от предходната година - в този момент той съумя да отмести Никола " NiKo " Ковач и надлежно да стане най-хубавият rifler на планетата за сезона.

По време на тази другояче извънредно нестабилна година за съветския Counter-Strike като цяло, ⁠Ax1Le⁠ съумя да се подреди измежду най-хубавите с голямо самостоятелно неизменност в сървъра. Геймърът завоюва със " сините " два златни медала - от IEM Далас и Funspark ULTI, както и два бронзови от Roobet Cup и EPL S16. Той съумя да вземе три EVP награди, откакто сподели чудесна игра на IEM Катовице, Funspark ULTI и EPL. Освен това сграбчи MVP оценката от Далас.

През този сезон руснакът съумя да запише 1.21 рейтинг и 1.22 impact против сформира от топ 20, а неговият рейтинг в мачове против топ 10 и топ 5 отбори е по впечатляващите 1.24 и 1.29, което в действителност е и рекорното за годината.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР