Септември и Пирин завършиха 1:0 в последна среща от 15-ия

...
Септември и Пирин завършиха 1:0 в последна среща от 15-ия
Коментари Харесай

Галчев отново герой за "Септември"

" Септември " и " Пирин " приключиха 1:0 в последна среща от 15-ия кръг в Първа лига. За футболистите на Николай Митов това бе четвърта поредна победа с този резултат. Единственото попадение в мача означи Борис Галчев в 9-ата минута.

Още във 2-ата минута Анти Рениа излезе единствено против Янко Георгиев, само че стреля право във вратаря.

В 9-ата минута домакините поведоха посредством Борис Галчев, който се измъкна зад отбраната на " Пирин " и прати топката в мрежата на Благой Макенджиев. Капитанът на столичани означи своя пети гол за сезона след асистенция на Антони Иванов.

Ишмаел Байду в 17-ата минута пропусна добра опция да удвой резултата. След него и Мартин Тошев не се възползва от подаване на Весели. Анти Рениа изведе Станислав Костов в 33-ата минута, само че Янко Георгиев още веднъж избави.

През второто полувреме " Пирин " тотално надигра своя съперник, само че направи куп пропуски. Конър Хендерсън от фаул в 55-ата минута опита да изненада Георгиев, който за следващ път се оправи. Малко по-късно и Ради Кирилов бе отхвърлен от вратаря на " Септември ".

В 73-ата минута Станислав Костов остана самичък против Георгиев, само че стреля право в него и топката напусна в ъглов удар.

Минута преди края на срещата " Септември " пропиля златен късмет за втори гол. Първо Байду стреля по диагонала, а Макенджиев мазета. Топката попадна в Галчев, който от няколко метра на празна вратата пропусна.

" Септември " към този момент заема 9-то място с актив от 19 точки, а " Пирин " е 12-ти с 13 пункта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР