Многоцелевият изтребител Су-30СМ унищожи украински безпилотен летателен апарат (БЛА) по

...
Многоцелевият изтребител Су-30СМ унищожи украински безпилотен летателен апарат (БЛА) по
Коментари Харесай

МО на Русия: Изтребител Су-30СМ унищожи украински БЛА по време на бойно патрулиране

Многоцелевият изтребител Су-30СМ унищожи украински безпилотен летателен уред (БЛА) по време на полетна задача, оповестиха от съветското министерство на защитата.

„ Екипажът на многоцелевия изтребител Су-30СМ на Въздушно-космическите сили на Руската федерация по време на полетна задача унищожи противников БЛА в зоната на отговорност на групировката войски „ Восток “, оповестиха от ведомството.

Екипажите на многоцелевите изтребители упражняваха наблюдаване в заложен регион и прикриване на дейностите на бомбардировач и щурмова авиация, както и на вертолети на армейската авиация при нанасяне на въздушни удари по военни цели и техника на украинските въоръжени сили.

„ По команда на оперативния дежурен се получи сигнал. Изтичахме до самолета, направихме предполетна инспекция на самолета и станахме подготвени. Получихме сигнал „ въздух “. Рулирахме и излетяхме. По команда от командния пункт влязохме в дежурната зона. Открихме въздушна цел във въздуха и я идентифицирахме като „ Изпълнихме сполучлив пуск и я унищожихме и се върнахме на летището “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР