Сензационно видео изтече в мрежата, на което виждаме екстравагантната персона

...
Сензационно видео изтече в мрежата, на което виждаме екстравагантната персона
Коментари Харесай

Ето я Емили Тротинетката като момче

Сензационно видео изтече в мрежата, на което виждаме екстравагантната личност Емили, нашумяла около връзката си с културиста Тихомир Рангелов, избрал да се показва като трансджендъра Мелиса.

Тя стана известна и с безумието да излезе на автомагистралата с тротинетка, като по този метод влезе във всички централни новинарски излъчвания и утринни блокове.

Та, русокоската, за която мнозина мислеха, че е жена, в действителност е момче и това ясно се вижда в клипче, качено в Тик-Ток. Някои даже са уверени, че Емили се е родила хермафродит, само че в зрелост избрала да е жена.

По-любопитното във видеото е, че Емили се появява като момче и то до един от знаковите поп фолк реализатори - Фики Стораро. " Обичам те доста! Ти си най-хубавият артист на света! Обичам те, Фики! ", зове в клипчето момчето Емил(и), до момента в който прегръща сина на Тони Стораро, който му връща жеста с думите: " И аз те обичам! Ти си най-хубавото момче! ".

Видеото е снимано преди пет години, директно преди новогодишните празници, защото Емили честити на Фики коледните празници.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР