Сензационна теория за съдбата на бившия държавен и партиен ръководител

...
Сензационна теория за съдбата на бившия държавен и партиен ръководител
Коментари Харесай

Изумителна теория! Двойник лежи в гроба на Тодор Живков, Тато се покрил в Швейцария

Сензационна доктрина за ориста на някогашния държавен и партиен началник Тодор Живков се появи в общественото пространство. Според нея Тато не е починал на 5 август 1998 година, дни преди да навърши 87 години, а доста преди този момент се е покрил в Швейцария. Вместо Тодор Живков в гроба лежи негов двойник (един от тримата му при това), които през годините са били употребявани от Държавна сигурност по разнообразни мотиви.

Това била необятно публикувана процедура в целия социалистически лагер и всички партийни величия имали един или няколко двойници. Тодор Живков съумял да трансферира в страната на банкерите активи от четвърт милион $, с които заживял пищно и в цялостна анонимност, оповестява „ България през днешния ден “, като се базира на някогашен шпионин на щат във Второ ГУ на Министерство на вътрешните работи.

За двойниците на Живков се заприказва още веднъж, откакто биографът на Тато Недьо Недев издаде книгата „ Дворцовият прелом против Тодор Живков “. Според съвременници на Тато той е имал 3 клонинга, единият от които е митичният Алтънков, който бил и част от защитата на Първия.

Друго споменавано име на двойник е това на Павел Димитров, чиновник на „ Техснаб “, който бил утвърден от Държавна сигурност и обучаван години за деликатната си задача.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР