Сензационна новина обяви най-известната чалга дива у нас - Преслава.

...
Сензационна новина обяви най-известната чалга дива у нас - Преслава.
Коментари Харесай

ГРЪМ!! Преслава ЕКСКЛУЗИВНО: Нямам търпение да го родя!

Сензационна вест разгласи най-известната чалга дива у нас - Преслава. Новина, с която смая всички, само че призна, че се усеща повече от щастлива и задоволена. Защото добричлийката чака раждане. И се вълнува като първия път, в който е родила щерка си Паола.

Сега обаче бебето ще бъде мъжко и... няма да е тъкмо бебе. Да, Преслава го назовава " раждане " и свое " дете ", само че разликата е, че няма да се появи от утробата й и бащата не е Павел Лазаров. Преси си е и майка, и татко в тази ситуация и чака с боязън раждането на най-най-големия й и желан план. А точно - да означи 20 години на сцена в голямата зала Арена Армеец.

Това разгласи през днешния ден самата Преслава и съобщи, че за нея това е като дете. Дълго чакано и доста обичано. " За първи път ще направя нещо толкоз огромно и се надявам да премине сполучливо. Надявам се да има доста хора, доста посетители, с които да отпразнуваме 20-годишнината ми в музиката, тъй като за мен това е повече от персонален рожден ден даже ", сподели Преслава.

Разбира се, тя към този момент има доказани участията на доста от своите сътрудници. Редом до нея на сцената ще излязат Анелия, Галена, Тони Стораро, Борис Дали, Коцето, Софи Маринова, Дани Милев и доста други.

Датата на събитието е 16-ти ноември, а часът 19.00. Преслава обаче няма самообладание и още занапред е в театрална тресчица. Пожелаваме й триумф!

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР