Sensata Technologies получи приза в категория Иновации“ в тазгодишното издание

...
Sensata Technologies получи приза в категория Иновации“ в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Sensata Technologies получи награда в категория „Иновации“

Sensata Technologies получи наградата в категория „ Иновации “ в тазгодишното издание на Бизнес Оскарите, проведени от списание „ Икономика “ и най-голямата работодателска организация – Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Наградата предизвиква достиженията на компанията в стратегически бизнес посоки като електрификация, декарбонизация, сигурност и успеваемост.

Трансформацията и смяната са методите, по които Sensata Technologies повече от 20 години развива активността си като водеща компания в региона на индустриалните технологии. Нейните екипи в България създават планове от първата концепция до основаването на крайния артикул, като инженерната и индустриалната им експертиза насочва старания както към обичайни артикули с вътрешно горене, по този начин и към артикули за нови електрически и хибридни модели коли. Фокусът на компанията е да работи с клиентите си за създаване на необятна гама от решения за лесна интеграция - сензорни съставни елементи, подсистеми и цялостни решения, персонализирани хардуерни и софтуерни артикули, изкуствен интелект, както и облачни платформи.

„ Радваме се да получим висока оценка в тази по този начин основна за развиването на софтуерната промишленост категория! Вярваме, че тя е заслужена, защото постигнахме доста през последните години и доказахме, че в България е допустимо да се оправяме с някои от най-сложните провокации в автомобилната и самолетната промишленост, медицината и в редица други браншове. Близо 4000 души от екипите ни в София, Пловдив, Ботевград, Бургас и Варна проектират и изпитват артикули, създават технологии и машини и създават хардуерни и софтуерни решения за по-чист, ефикасен, цифров и обвързван свят. Нашата цел е да продължаваме да работим за по-добро и стабилно бъдеще “, сподели Здравко Цацов, управител на бизнес центъра на Sensata Technologies в София, който одобри премията от името на компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР