Сенатската комисия по правосъдието единодушно одобри Кристофър Рей за директор

...
Сенатската комисия по правосъдието единодушно одобри Кристофър Рей за директор
Коментари Харесай

Сенатска комисия одобри единодушно новия директор на ФБР

Сенатската комисия по правораздаването единомислещо утвърди Кристофър Рей за шеф на Федералното бюро по следствията (ФБР), чака се кандидатурата му да бъде призната и от цялостния състав на Сената.

Ако бъде утвърден от Сената, Рей ще стартира работа с 10-годишен мандат като началник на ФБР - правоприемник на Джеймс Коми, жестоко уволнен през май от американския президент.Рей работи като асистент основен прокурор от 2003 до 2005 година, а по-късно има частна процедура. В правосъдното министерство той дава отговор за наказателни каузи и в частност за корпоративни измами и случаи, свързани с финансовите пазари, написа " Гардиън ". В края на май името му се появи като вид за промяна на уволнения шеф Джеймс Коми.
Наскоро представляваше в съда губернатора на Ню Джърси, Крис Кристи, по време на дело против чиновници на неговата администрация, наказани, че са пробвали да затворят елементи от мост сред град Ню Йорк и Ню Джърси, с цел да отмъстят на кмет, неподкрепил Кристи.

Към момента работи за офисите във Вашингтон и Атланта на адвокатска адвокатска фирма " Кинг енд Сполдинг ", където се занимава главно с административни закононарушения.

В обява в " Туитър " Тръмп дефинира Рей като " човек с безупречна известност ". Рей е " безвреден избор " от президент, който преди обмисляше да номинира политик за позиция, която обичайно се държи надалеч от обсега на политиците, написа " Ню Йорк таймс ".

Бивш чиновник на ФБР, представен от " Ройтерс ", обаче е сложил под подозрение способността му да управлява организация с над 35 000 чиновници, имайки поради доста по-скромния брой на хората, които са били под негово управление в правосъдното министерство.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Президентът Тръмп (493)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР