Сенаторката на Масачузетс от Демократическата партия Елизабет Уорън обяви, че

...
Сенаторката на Масачузетс от Демократическата партия Елизабет Уорън обяви, че
Коментари Харесай

Сенаторката на Масачузетс обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ

Сенаторката на Масачузетс от Демократическата партия Елизабет Уорън разгласи, че ще се кандидатира за президент на изборите през 2020 година

Уорън е професор по право от Харвардския университет и привърженичка на икономическия популизъм. Избрана за сенатор през 2012 година

Тя поддържа концепцията за въвеждане на по-голям налог върху богатите - 2% налог за тези, чието благосъстояние възлиза на над 50 млн. $. Заедно с щерка си е авторка на книги за ръководство на домашния бюджет.

" Работещите настойчиво хора са изправени против дребна група хора, които имат прекомерно доста въздействие освен в стопанската система ни, а и в нашата народна власт ", съобщи тя на протест в Масачузетс, на който разгласи, че ще се кандидатира за президент.

Тя назова президента Доналд Тръмп артикул на нечестна система, която поддържа богатите и авторитетните. 

Екипът на Тръмп насочи рецензии към нея, още преди да се качи на сцената. 

" Американският народ ще отхвърли нейната нечестна акция и социалистическите ѝ хрумвания, които ще усилят налозите, ще унищожат работни места и ще съсипят междинната класа на Америка ", разяснява шефа на акцията на Тръмп Брад Паскал. 

69-годишната Уорън към този момент беше подложена на критика и персонално от Тръмп, който я назова " Покахонтас ", откакто тя съобщи, че съгласно ДНК тест един от предшествениците ѝ отпреди 6-10 генерации е бил от американските индианци.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР