Сена заля крайбрежни улици през 2016 година Улици и тротоари

...
Сена заля крайбрежни улици през 2016 година Улици и тротоари
Коментари Харесай

Улици в Париж са затворени заради опасност от наводнение


Сена заля крайбрежни улици през 2016 година

Улици и тротоари в крайбрежната част на Париж бяха отцепени поради повишаващото се ниво на водата на река Сена и създалата се вследствие на това заплаха от наводняване. Затворени бяха и кафенета, магазини и питейни заведения, съобщи ДПА.

Към днешния ден водите на Сена наближаваха ниво от 4 метра - към момента надалеч от измерените 6,1 метра през 2016 година или 8,62 метра през 2010 година, само че задоволително с цел да накарат управляващите да издадат предизвестия към локалните поданици и икономически обекти.

Местни медии оповестиха, че през идващите дни нивото на реката може да се увеличи още повече. Полицията удостовери, че парк, разпрострян се на 1 км по продължение на двата бряга на Сена, ще бъде затворен за посещаване.

Местните поданици бяха посъветвани да отстранен от мазетата си всевъзможни скъпи движимости заради заплахата от наводняване, а локалните управляващи желаеха от обществените служби да се погрижат по крайбрежията на реката да няма бездомни хора.

Продължава и издирването на служителка на полицията, изчезнала безследно по време на учения в Сена покрай катедралата Нотр Дам в петък. Засега не е ясно какво се е случило с нея.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР