Не са открити следи от употреба на наркотични вещества и

...
Не са открити следи от употреба на наркотични вещества и
Коментари Харесай

Излезе пробата за наркотици на загиналия на бул. “Руски“ Кристиан Екмекчиян

Не са открити следи от приложимост на наркотични субстанции и други упойващи субстанции в кръвта на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който почина дружно с неговата спътница Теодора Николова, при жестоката злополука на бул. " Руски " на 13 май 2024 година.

Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Пловдив, по досъдебното произвеждане за причиняване на пътнотранспортното произшествие. По него  са направени две експертизи - химическа и автотехническа. Според заключението на първата – химическа, в кръвта на лидера на автомобила  не са открити следи от приложимост на наркотични субстанции и други упойващи субстанции.

Не е открито и съществуване на алкохол в кръвта на Кристиан Според автотехническата експертиза той е карал автомобила по правата със скорост 175 км/ч.     

При пътното произшествие бяха ранени още две лица - мъж на 22 година и жена на 22 година, пътували в автомобила. Тяхното положение се усъвършенства. При премахване на следствията от злополуката е потърпевш пожарникар. Неговото положение също се усъвършенства. По делото се правят и други дейности по следствието.

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР