Семинар по проект „Шанс за всеки“ на Българската федерация по

...
Семинар по проект „Шанс за всеки“ на Българската федерация по
Коментари Харесай

Семинар по проект „Шанс за всеки“ с участието на Биляна Йотовска се проведе в Бяла Слатина /снимки/

Семинар по план „ Шанс за всеки “ на Българската федерация по художествена гимнастика и Министерството на младежта и спорта се състоя в художествената изложба на НЧ „ Развитие “ в Бяла Слатина, оповестиха от общината.
Мариета Дукова - ръководител на клуб по художествена гимнастика „ Академик “ и на Българската федерация по естетическа групова гимнастика описа пред присъстващите какви са задачите на плана и за какво нашия град е един от трите определени, в които те да бъдат осъществени.
Идеята на плана е посредством 3-месечен курс на образование искащите да се включат да добият умеенето да провеждат и управляват на професионално равнище групи по съществена гимнастика, както и да получат познания и умения за упражняване на гимнастически спортове в родния им град. Организираните групи ще бъдат налични за всички, без значение от възраст, пол, обществено състояние и физически благоприятни условия.
Г- жа Дукова изрази откровеното си предпочитание Бяла Слатина да се трансформира в „ гнездо “ на художествената гимнастика, заради обстоятелството, че дълги години точно тук се организираше детския интернационален шампионат по художествена гимнастика за деца до 13 години - „ Златен обръч “.
Един от най-разпознаваемите модели и част от международния фитнес хайлайф - Биляна Йотовска приказва за изгодите от спортуването и здравословното хранене, взаимовръзката сред двете и на какво учи спорта тези, които го практикуват постоянно.
Популярната и обичана състезателка по художествена гимнастика - Невяна Владинова, описа за своя път до залата и акцентира, че компликациите не са малко, само че си заслужава, тъй като спорта оформя характера, учи на дисциплинираност, приемливост.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР