Семинар на тема Съвременни заплахи в интернет – рискове и

...
Семинар на тема Съвременни заплахи в интернет – рискове и
Коментари Харесай

Семинар за превенция на трафика на хора ще се проведе във Варна

Семинар на тематика „ Съвременни закани в интернет – опасности и благоприятни условия на виртуалното пространство, в подтекста на закононарушението трафик на хора “ ще се организира на следващия ден - 30-ти юли във Варна. Проявата се провежда взаимно от дирекция „ Превенции “ към Община Варна, Местната и Националната комисии за битка с трафика на хора.

Целта на събитието е запознаване с аспектите на трафика на хора, рисковете за децата от замесване в трафик на хора през Интернет, различаване на рисковото държание и обстановки на трафик и употреба на деца. Участие в него ще вземат представители на ОД – Министерство на вътрешните работи Варна, зам.-кметове на общини от област Варна, членове на МКБТХ в морския град и Русе, както и други способени органи.

Водещ преподавател ще бъде Антоанета Василева – представител на България в Групата специалисти за битка с трафика на хора към Конвенцията на Съвета на Европа за битка с трафика на хора и специалист към Националния център за безвреден интернет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР