Семейството на Стефан Софиянски е напът да се увеличи с

...
Семейството на Стефан Софиянски е напът да се увеличи с
Коментари Харесай

Стефан Софиянски посреща италиански зет

Семейството на Стефан Софиянски е напът да се усили с още един член. Сърцето на най-малката му щерка Димана е пленено от италианец, който учи и се развива в областта на дизайна.

Тъй като работата на Паоло била разположена в Милано, а все още обичаната му живеела в Берлин, връзката им била от разстояние. При всеки комфортен случай обаче двамата си разменяли визити, а по празници наложително идвали в България. Последното им взаимно посещение при някогашния кмет на София било по време на тазгодишните великденски празници, а през декември месец младата двойка възнамерявала още веднъж да се прибере насам. За момента усещанията на Софиянски и брачната половинка му от кандидат-зетя били позитивни, като двамата не одобрявали само по-фриволното му отношение към дамите.

Като характерен италианец Паоло бил познавач на дамската хубост и постоянно се впускал в почтени флиртове даже с приятелките на Димана. При последното си посещение на тъста и тъщата се снимал с цяла тайфа изкусителни хубавици на летището в столицата ни и установил в обществените мрежи, че несъмнено българките са най-красивите дами. Наследничката на ексградоначалника обаче била необятно скроена и не изтръпвала от ревнивост от държанието на приятеля си. Изнервяло я единствено чакането на заветното предложение за брак, тъй като връзката им към този момент прехвърляла три години. Родителите й също упорствали да имат брак, тъй като били патриархално настроени и не желали единствено тя да скапе фамилната традиция да се подвигат сватби.

Най-голямата щерка на Стефан Софиянски – Елена, има зад тила си два брака – със студентската си обич Иван Крусашки и с предприемача Лъчезар Йорданов. С последния се венчаха през лятото на 2014 година на скромна плажна женитба край морето на къмпинг „ Градина “, където той има личен бар. Другата кака на Димана – Ива, пък сподели „ да “ на сина на Васил Божков през януари 2013 година на обилна женитба в столичния хотел „ Шератон “, а събитието бе почетено от 300 посетители, които се почерпиха за здравето на младоженците за към 90 хиляди лв.. Най-малката дъщеря на Софиянски по-скоро желала да последва образеца на кака си Елена в избора на непретенциозно празненство, само че още чакала предлагането от италианеца да стане публично.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР