Семейството на седемгодишно момиче, което беше убито, след като попадна

...
Семейството на седемгодишно момиче, което беше убито, след като попадна
Коментари Харесай

Момиче, погребано живо в опустошителни последни моменти в пясъчна дупка на плажа, докато се бори за живота

Семейството на седемгодишно момиче, което беше убито, откакто попадна в капан в пясъчна дупка на плаж във Флорида, показа трудно детайлности за случая.

Слоун Матингли и нейният по-голям брат Мадокс, на девет години, копаеха дупка на плаж в Лодърдейл-бай-дъ-Сий, град в северния завършек на Форт Лодърдейл във вторник предходната година седмица, когато се срина върху тях. Пясъкът изцяло затрупа момичето, до момента в който отчасти погълна брат й.

Техните родители, други плажуващи и управляващите се пробваха да спасят децата, само че Слоун беше потънал за към 20 минути. След като и двете деца бяха избавени, те бяха отведени в медицински център Broward Health, само че Слоун не оцеля.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Трагично момиче, на 7 години, което умря, откакто беше хванато в капан в дупка, изкопана на плажа, изобразено, до момента в който фамилията скърби

Чичото на Слоун, Крис, разкри, че момичето се е пробвало да „ хване “ крайници на по-големия й брат, " с цел да се измъкне от пясъка ", само че " в последна см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР