Семейството на Сам Банкман-Фрид моли за снизхождение преди неговото предстояща

...
Семейството на Сам Банкман-Фрид моли за снизхождение преди неговото предстояща
Коментари Харесай

Родителите на Сам Банкман-Фрид молят съдия да го държи далеч от затвора, предупреждавайки, че социалната неловкост на сина им може да го постави в „изключителна опасност“

Семейството на Сам Банкман-Фрид моли за състрадание преди неговото идна присъда.

Неговите юристи оферират 6,5-годишна присъда, наричайки рекомендацията на пробационната работа за 100 години „ варварска “.

Родителите му предизвестиха, че пандизът може да докара до принуждение поради слабите му качества за схващане на обществени знаци.

Членовете на фамилията на Сам Банкман-Фрид помолиха съдията, който наблюдаваше наказателния му развой, да му даде лека присъда с аргумента, че неговата обществена несръчност може да го сложи в „ изключителна заплаха “ зад решетките.

" Искрено се опасявам за живота на Сам в типичната затворническа среда ", написа майка му Барбара Фрийд в писмо до съдията. „ Външното показване на Сам, неговата некадърност да чете или да реагира по подобаващ метод на доста обществени сигнали и неговата трогателна, само че наивна религия в силата на обстоятелствата и разсъдъка за разрешаване на разногласия, го излагат на изключителна заплаха. “

Писма от Барбара Фрийд;...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР