Семейството на Новак Джокович заяви, че е разочаровано“ от решението

...
Семейството на Новак Джокович заяви, че е разочаровано“ от решението
Коментари Харесай

Семейство Джокович разочаровано от депортацията му от Австралия

Семейството на Новак Джокович съобщи, че е „ разочаровано “ от решението на Федералния съд на Австралия да депортира сина им по-рано през днешния ден, в изказване оповестено от сръбски медии.

„ Много сме разочаровани от решението на Федералния съд и обстоятелството, че Новак би трябвало да напусне Австралия. Това са сложни времена, особено за Новак, само че това, което би трябвало да създадем ние, като негово семейство, е да му дадем поддръжка повече от всеки път “, се споделя в тяхното известие.
Вучич: В Австралия мислят, че са унижили Джокович, само че унижиха единствено себе си
Президентът на Сърбия Александър Вучич разкритикува австралийските управляващи тази заран, часове откакто Федералният съд реши да депорти...
Прочети повече
Изявлението бе оповестено единствено няколко часа, откакто международният номер 1 при мъжете загуби борбата с австралийското държавно управление да остане в страната и да пази купата си от Аустрелиън Оупън – възможна отбрана щеше да значи и рекордна 21-а купа от Големия шлем. По-рано денем, самият Джокович съобщи, че е „ доста отчаян “ от решението на Федералния съд, само че ще се съобрази с него и ще напусне страната. По-късно това стана факт и сърбинът пътува до Дубай.

Сръбският олимпийски комитет пък дефинира решението на Федералния съд като „ скандално “.

Още от ТЕНИС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР