Семейството на Михаел Шумахер планира да заведе дело срещу германското

...
Семейството на Михаел Шумахер планира да заведе дело срещу германското
Коментари Харесай

Семейството на Шумахер съди германско издание заради фалшивото интервю

Семейството на Михаел Шумахер възнамерява да заведе дело против немското списание " Die Aktuelle " за това, че е употребило стратегия с изкуствен интелект, с цел да генерира подправени цитати от седемкратния първенец във Формула 1, съобщи БГНЕС.

Списанието твърди, че е взело изявление от легендата на моторните спортове - първото, откакто той претърпя сериозна мозъчна контузия при ски случай във Френските Алпи през 2013 година

Близките деликатно пазят персоналния живот на 54-годишния Шумахер след случая. Шумахер не се е появявал на публични места и обществено е давана малко информация за положението му.

Съобщенията сочат, че Шумахер има проблеми с паметта, придвижванията и говора, и за него се поставят грижи в дома му покрай Женева.

" Личното си е персонално ", както той постоянно споделяше ", споделя Корина Шумахер, брачната половинка на Михаел, в документален филм на " Netflix " от 2021 година " Майкъл постоянно ни е защитавал, а в този момент ние пазиме Майкъл. "

Седемте трофеи на Шумахер във Формула 1 са равностойни на най-високите дружно с Люис Хамилтън. Германецът записва 91 победи в Гран при, втори след Хамилтън, който има 103 победи.

Синът на Михаел, 24-годишният Мик, също е водач от Формула 1 и сега е авариен играч на " Мерцедес ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР