Семейството на Мадона се сплоти, след като 64-годишната поп икона

...
Семейството на Мадона се сплоти, след като 64-годишната поп икона
Коментари Харесай

Семейството на Мадона: Беше ужасяващо, подготвяхме се за най-лошото

Семейството на Мадона се сплоти, откакто 64-годишната поп икона беше откарана в интензивното поделение с бактериална зараза.

В събота хитовата изпълнителка беше открита в безсъзнание в Ню Йорк и откарана в интензивното поделение, където съгласно известията е била интубирана през нощта.

В сряда мениджърът ѝ Гай Осеари разгласи публично, че тя страда от сериозна бактериална зараза и се нуждае от време за възобновяване, по тази причина отсрочва турнето си, което трябваше да стартира във Ванкувър на 15 юли.

Роднина на родената в Мичиган певица описа пред DailyMail, че са прекарали няколко травматични дни в неустановеност дали тя ще успее да се оправи с заболяването.

Членът на фамилията съобщи, че шокиращият срив е бил сигнал за събуждане и осъзнаване за Мадона, която вярвала, че е " непобедима " и се е претоварвала извънредно доста, с цел да се приготви за турнето.

„ През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развие обстановката и фамилията ѝ се приготвяше за най-лошото “ - споделя роднината.
Мадона е майка на шест деца: Лурдес, 26 г.; Роко, 22 г.; Дейвид, 17 г.; Мърси, 17 г.; и 10-годишните близначки Стела и Естере.

 Мадона

Лурдес е била до нея от самото начало на хоспитализацията ѝ, оповестява The New York Post.

Тя постоянно разгласява възпоменания за 92-годишния си татко, Силвио Чиконе, и е близка с няколко от братята и сестрите си.

Мадона има три сестри - Паула, Мелани и Дженифър - и четирима братя: Антъни, Мартин, Кристофър и Марио.

Антъни умря през февруари от рак на гърлото и дихателна непълнота на 66-годишна възраст.

Всички братя и сестри Чиконе се държат настрани, оставяйки светлината на прожекторите на своята родственик мегазвезда.

Източник от фамилията съобщи пред DailyMail, че неочакваната ѝ хоспитализация ги е сплотила.

„ Тя не живееше толкоз здравословно, колкото би трябвало за възрастта си и през последните няколко месеца се изтощи. Мисли си, че към момента е млада, а в действителност не е. Освен това има вяра, че е непобедима “.

Източници, близки до певицата, настояват, че тя работи непрекъснато, с цел да подсигурява, че турнето ѝ ще е съвършено, като един от тях разкрива, че е репетирала по 6 дни в седмицата.

В сряда източник от фамилията съобщи, че разискването на турнето ѝ е неразрешено, до момента в който тя е на легло, тъй като известната с трудолюбието си певица имала потребност от отмора.

„ Всичко, в това число и това турне, в този момент е на назад във времето и никой не може даже да спомене нещо обвързвано с работата към нея, тъй като тя ще се разсърди “ - прибавя роднината.

„ Тя ще слага кариерата и славата си пред здравето си до деня на гибелта си “.

Представителите на Мадона към момента не са коментирали изказванията на роднината.

Мениджърът не разкрива по кое време Мадона ще бъде задоволително добре, с цел да стартира интернационалното турне, а единствено дава обещание на почитателите, че " ще показа повече детайлности незабавно щом ги получим, в това число нова начална дата за турнето и за пренасрочените концерти ".

Източник на DailyMail.com удостовери, че певицата към този момент е " излязла от интензивното поделение и се възвръща ".

През април вътрешен източник показа, че подготовката за турнето е била изтощителна и тя е дала всичко от себе си.

" Това може да е последното ѝ турне, по тази причина желае да го направи съвършено. Това е нейният труд на любовта. Перфекционизмът ѝ изнервя всички, само че на нея не ѝ пука. Екипът се труди, тъй като всички желаят да я създадат щастлива. “

Децата на Мадона към момента не са коментирали обществено положението на майка си - Лурдес обаче показа своя фотография, на която театралничи в лют корсет, в Instagram Stories единствено няколко часа преди Осеари да показа новината за здравната нерешителност на певицата.

Междувременно най-големият наследник на Мадона - Роко Ричи, показа серия от фотоси и видеоклипове, на които се вижда по време на обиколка с мотоциклет в Трансилвания, Румъния, на 26 юни - два дни след хоспитализирането на майка му.

Той не загатва за битката ѝ със здравето, като просто отбелязва, че е имал " бясно пътешестване " на " бясно място " и че то е било " уповавам се началото на доста такива ".

Не е известно тъкмо от какъв тип зараза страда Мадона, само че съгласно Кливландската клиника бактериалните инфекции могат да обиден доста разнообразни елементи на тялото, в това число кожата, белите дробове, мозъка и кръвта.

„ Често срещаните бактериални болести включват инфекции на пикочните пътища, хранителни отравяния, полово излъчени заболявания и някои инфекции на кожата, синусите и ушите ", споделят от клиниката, като означават, че най-честата форма на лекуване е курс с антибиотици.

„ Има доста бактериални инфекции, които нормално не са съществени или могат да се лекуват елементарно с антибиотици.

" Всяка бактериална зараза, която проникне надълбоко в тялото ви, да вземем за пример в кръвта, сърцето, белите дробове или мозъка, може да бъде животозастрашаваща.

Турнето Madonna: The Celebration Tour трябваше да стартира от 15 юли 2023 година до 30 януари 2024 година

Това щеше да бъде 12-ото концертно турне на певицата и щеше да посети градове в Северна Америка и Европа, като се чакаха 84 концерта.

Последната обява на певицата в Инстаграм е от 20 юни - четири дни преди хоспитализацията ѝ - и включва няколко фотоси на Мадона, репетираща за турнето, дружно с надписа: " Затишие преди бурята ".
                             

На 23 юни тя показа и обява в Instagram Stories, в която се вижда по какъв начин си избелва корените.

Един ден по-късно тя е откарана в интензивното поделение.

Мадона репетира за турнето си Celebration от месеци - билетите за горещо предстоящото музикално събитие бързо се разпродадоха единствено няколко минути след стартирането им в продажба.

През май 2020 година певицата разкри, че се подлага на лекуване със стволови кафези, с цел да лекува контузиите, като в същото време показа рентгенова фотография на коляното си - което тя повреди след рухване на сцената в края на февруари.

По това време Мадона се разказа като " счупена кукла, скрепена с тиксо и лепило ", като разгласи, че си взима по този начин нужната отмора на легло с вярата да приключи турнето.

През последните месеци здравето и благосъстоянието на певицата също бяха обект на доста инспекции, като в края на 2021 година Мадона провокира безпокойствие измежду почитателите с поредност от нередовни изявления в обществените мрежи - на една от тях тя театралничи с човек, който държи нож на врата ѝ.

По-рано тази година Мадона беше подложена на яростна рецензия поради променения си външен тип, като някои допуснаха, че се е подложила на пластична интервенция, когато я видяха с фрапантно изменен външен тип на премиите " Грами " през 2023 година
                             

Макар че Мадона побърза да зачеркне сериозните мнения за външния си тип - като в същото време отхвърли всевъзможни клюки за пластична хирургия - зад кулисите вътрешен човек съобщи пред DailyMail.com, че тя е била надълбоко " наранена " от рецензиите и е почнала да подхваща стъпки, с цел да подсигурява, че ще се върне към по-естествената си същина, преди да излезе на сцената за първия си концерт.

Въпреки това, което хората си мислят, рецензиите за фрапантно другия ѝ външен тип ѝ въздействат - разкри източникът пред DailyMail.com, като добави, че Мадона се подлага на процедури за възобновяване на естествения си тип.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР