Семейството на инфлуенсърката Лариса Борхес съобщи, че на 18 август

...
Семейството на инфлуенсърката Лариса Борхес съобщи, че на 18 август
Коментари Харесай

Два инфаркта поразиха 33-годишна, вторият се оказа фатален

Семейството на инфлуенсърката Лариса Борхес заяви, че на 18 август 33-годишната жена е умряла след претърпян втори инфаркт.

Роднините ѝ обясниха за медиите, че след първия инфаркт изпаднала в кома в продължение на седмица, след което пристигнала в схващане. Осем дни по-късно обаче Борхес още веднъж е получила инфаркт и този път, за жал, е издъхнала.

Смъртта ѝ потресе освен нейните над 30 000 почитатели, само че и цяла Бразилия. Заради големия медиен и публичен звук прокуратурата се самосезира и стартира следствие по случая, с цел да се открият всички събитията към гибелта ѝ.

В обществените мрежи Борхес насърчаваше почитателите си да спортуват по-често, с цел да поддържат тялото си крепко. На фона на това началникът на локалната полиция Густаво Барселос обаче озадачи обществеността, разкривайки, че разполага с информация, съгласно която Борхес е консумирала наркотични субстанции и алкохол.

От думите му стана ясно още, че приятелят ѝ е бил привикан на разпит, само че не е бил арестуван, защото не е обвинен по случая.

Междувременно родителите на умрялата благодариха за получената финансова помощ, с помощта на която са организирали погребението на щерка им.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР